Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 2 deel 9

Hobbyblog

Om de meeuwen wat meer uitstraling te geven maak ik gebruik van een tip die ik op het internet vond. Daarvoor heb ik naaigaren nodig. Voor het varkentje (mijn logo) heb ik roze garens nodig, voor de meeuwen, grijs, zwart en wit. Het garen moet om de vingers gewikkeld worden om kleine bosjes te maken. Deze bosjes worden daarna millimeter voor millimeter afgeknipt. 

De klei vogel (droog) wordt beschilderd in wit met accenten voor de snavel en de ogen. De pluisjes die ik geknipt heb worden op de klei geplakt. Op deze manier verkrijg ik een zachte uitstraling die (als het niet uitvergroot is) voor dons kan doorgaan.

De pootjes van de staande meeuw zijn omwikkeld met garen, de vliegende meeuw heeft beschilderde poten.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram