Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 2 deel 8

Hobbyblog

De grote kok heeft nu een sloof voor en hij heeft enkele veranderingen aan zijn hoofd gehad. Nu ik het in vergroting op foto zie, zie ik veel oneffenheden waar ik nog aan moet werken. Maar de basis is goed. Intussen zijn de koks natuurlijk al druk met het maken van zandtaartjes.

De kleitaartjes, die ik als ondergrond gebruik, heb ik in zand uit Bergen aan Zee gedoopt, zodat er straks echte zandtaartjes staan. De kleine kok is aan het huilen, op het plaatje in het kookboek kan ik niet zien waarom. Het moet toch een reden hebben…

Dus ik bedacht dat het wel eens kon zijn omdat de taartjes die hij maakt kapot gemaakt / bedreigd worden door zeemeeuwen. Op het internet heb ik foto’s bekeken van de vorm en houding van zeemeeuwen. Ik ben aan het modelleren gegaan en heb tenslotte een basis voor een vliegende en een staande meeuw. Nu er een meeuw in de lucht komt, heb ik meteen een paar vleugels gekleid aan het kleine varken dat mijn logo is. In zowel de meeuw als het varken is meteen een ophangboogje mee-gekleid zodat ze straks met een nylondraadje aan de bovenzijde van het diorama kunnen worden bevestigd.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram