Kok project 2 deel 7

Om de achtergrond in het diorama wat aan te kleden dacht ik dat het wel leuk was om enkele badgasten toe te voegen. Ze hoeven slechts op de achtergrond zichtbaar te zijn. Ik ben eens met Fimo aan het proberen om een (plat) tafereel te maken van een vader met twee kinderen aan het strand.

Aan de lucht in het diorama kun je zien dat het niet al te warm is en de kinderen hebben dan ook geen badpak aan. Ze zijn gekleed in een jaren 50 stijl passend bij de sfeer die het kokplaatje in het Margriet Kookboek uitstraalt. Het is redelijk gelukt, wel veel werk. Of ik deze ga gebruiken laat ik nog even afhangen van de tijd die ik beschikbaar heb om een nieuw tafereel te maken. Maar al doende leert men. Het kan dus, zoiets plats maken.

op-het-strand

M.K. Peta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *