Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 2 deel 6

Hobbyblog

En opeens waren ze er, de floppy’s die ergens onder in een la lagen bij manlief op het werk. Meteen heb ik van 1 het dunne metaal verwijderd om eens te kijken hoe je hier mee kunt werken. (schepjes, messen)

Het uiteindelijke resultaat voor dit project moet zijn een paar strandschepjes. (voor het maken van de zandtaartjes) Ik heb met een tang een model proberen uit te knippen. Het effect is rafelig. Op de foto staat deze versie wel.

Nu heb ik ook geprobeerd of het met een stanleymes te snijden is. En ik moet zeggen dat dit resultaat veel strakker wordt. Voor de steel heb ik een satéprikker genomen waarvan ik een passend stuk heb geknipt. Ik heb het gedeelte waaraan het ijzer komt in de dikte gehalveerd zodat ik een vlak gedeelte heb om het schepje met de steel te verlijmen.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram