Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 2 deel 4

Hobbyblog

De Margriet kokjes krijgen al behoorlijk vorm in de klei uitvoering.

De volwassen kok moet nog een schort aan en verder worden bijgewerkt.

De kleine kok ziet er al behoorlijk klaar uit. Maar wordt nog wel aan een inspectie onderworpen voor hij in de verf gaat. Omdat hij blote voeten heeft wilde ik wel graag dat er iets van tenen (zoals op de tekening te zien is) zichtbaar zou zijn. Dat lukt mij niet in de klei die ik gebruik. De voetjes heb ik dus eerst gemaakt van fimoklei en deze gebakken in de oven.

Hij heeft al wel zijn schortje voor en het lintje is al zichtbaar. Tranen met tuiten. Beide koks hebben op de plaats waar een schepje moet komen een kaasprikker om ruimte te laten voor het handvat.

Voor de schepjes heb ik het metaal nodig van floppy’s. Ik heb gisteren bij 2 kringloopwinkels rondgeneusd maar niets gevonden. Maar de zoektocht gaat door. Er ligt vast wel iets bij iemand in een la.

M.K. Peta

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram