Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 2 deel 16

Hobbyblog

Aan deel 1 heb ik metalen labels gemaakt waarop staat wat het geheel voorstelt en mijn alias. Voor dit deel leek het me wel aardig om dit te doen met kleine jampotjes.

Een van de jampotjes heb ik gevuld met zand uit Schoorl dat ik ook voor het strand in het diorama heb gebruikt. Hier heb ik de titel van het diorama, ZANDTAARTJES, op bevestigd. Natuurlijk moest er een leuk doekje over het dekseltje.

Het tweede jampotje kreeg mijn alias, M.K. Peta, mee, Hierin heb ik enkele schelpjes geplakt, Ook hier kreeg het dekseltje een doekje ter versiering mee. Beide jampotjes heb ik aan de buitenzijde van het diorama bevestigd.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram