Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 2 deel 15

Hobbyblog

De finishing touch, van binnen is het diorama klaar, nu nog de buitenzijde. Ik heb bij deel 1 een bordkartonnen label gemaakt waarop het plaatje uit het Margriet kookboek staat dat ik heb nagemaakt. Dat wil ik vol zien te houden en ik heb alle knutselspullen om dit te maken uit de kast gehaald. Zeker voor mensen die deze kookboek plaatjes niet kennen is dit leuk. Ze kunnen via het label in het diorama op zoek gaan naar de gelijkenis. 

Van board heb ik twee labels gesneden en er met een perforator een gaatje in gemaakt. Het leek me beter om elk afzonderlijk plaatje op een eigen label te zetten. Anders zou het een wel heel groot label worden. Het label heb ik vervolgens versierd met mini schelpen, wat het een mooi uiterlijk geeft. De labels heb ik aan de zijkant van het diorama bevestigd.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram