Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 2 deel 14

Hobbyblog

Het decoreren van het diorama was bijna compleet toen ik de plaatjes uit het kookboek er weer bij nam. En opeens kom ik tot de ontdekking dat ik niet helemaal in het diorama heb staan wat er op het plaatje staat.

Had ik mijzelf niet opgelegd om het plaatje te volgen en alles wat er op staat aan te brengen? De beide koks hebben 4 grote zandtaarten gebakken (bij mij stonden er bij beide koks 3 stuks), maar de kleine kok heeft ook nog 6 kleine gebakken. Ook ligt er een omgevallen emmertje zand bij de kleine kok.

Gelukkig heb ik nu nog de gelegenheid om dit compleet te maken. De 6 kleine taartjes heb ik gekleid, door het zand gewikkeld en ze op een presenteerschaal vastgeplakt.

De beide koks kregen er een grote zandtaart bij en gelukkig had ik nog een reserve emmertje gebakken. Deze heb ik met zand gevuld en op zijn zij gelegd in het diorama.

Het geheel is versierd met schelpen. Op een vorige foto zag ik dat het draadje waarmee de vliegende meeuw vastzat wel erg opviel. Dit draadje heb ik blauw geverfd en meteen de (blauwe) punaises dezelfde kleur blauw meegegeven.

Op de beurs heb ik watereffect gekocht. In een aantal van de schelpen heb ik een drupje van dit water gedaan voor een leuk effect.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram