Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 2 deel 12

Hobbyblog

De koks zijn weer onder handen genomen. Het donkerder roze in de gelaatstrekken van de koks heb ik weer weggewerkt en ik heb met zwart de nieuwe gelaatstrekken aangebracht. Het ziet er denk ik beter uit.

Opeens realiseer ik me dat het al tijd is om met het inrichten van het diorama te beginnen. De koks zijn klaar, de attributen liggen er, niets staat een begin van het inrichten in de weg.

En dan verlies ik de tijd… Het is geweldig om na zo’n periode van voorbereidingen aan het definitieve inrichten te beginnen. Eerst wat er in de lucht gebeurt: de vliegende meeuw wordt aangebracht. Helaas kan ik geen andere oplossing bedenken dan het met punaises aan het plafond te bevestigen. Tegen de achterwand gaat het tafereel van de vader (een nieuwe) met de kinderen. De strandhuisjes en de vuurtoren gaan links.
Het vliegende varken aan het plafond hangen staat me niet aan, ik smeer wat lijm aan zijn billen en hij gaat tegen de zijwand aan. Ziet er stukken beter uit.
Als iedereen zit en alle attributen zijn vastgeplakt is het tijd om het zand aan te brengen en vast te lijmen. En intussen is het al lang tijd om te gaan koken. Zo druk met keukentjes en koks en dan mijn eigen eten vergeten klaar te maken… dat is toch geweldig!

M.K. Peta
 
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram