Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 1 deel 7

Hobbyblog

Vanmiddag maar eens naar een snuffelmarkt geweest in Zutphen. Normaal ga ik niet naar snuffelmarkten (behalve op koninginnedag), ik heb al genoeg om me heen verzameld om zelf op een snuffelmarkt een leuke kraam vol te hebben voor verkoop. Maar nu wilde ik eens kijken of er op dergelijke markten leuke vondsten zijn op het gebied van poppenhuisspulletjes.

En een tweetal uren rustig langs de kramen wandelen leverde mij toch een aardige hoeveelheid spulletjes op. Een doosje met een soort van bonen, een koperen pomp, een koperen emmer en schenkkan, een lampetkan en schaal, 3 miniflesjes (nu nog met parfum, straks als weckfles) en gietijzeren potten en pannen. De hond kon ik niet laten liggen, als er een kat en muizen in het keukentje mogen, dan ook een hond.

klein-spul/rommelmarkt

Al met al, voor een paar centen de eigenaar van wat aardige attributen  En een leuke vulling voor een zondagmiddag.

 

M.K. Peta.

10-2-13

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram