Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 1 deel 6

Hobbyblog

Vandaag ben ik begonnen met het schilderen van de mini groenten en broden. Het is een gepriegel en ik heb dan ook maar een pincet gebruikt om tijdens het schilderen de kleine struiken andijvie, de prei of plakjes brood vast te houden. Voor de plakjes brood moet ik nog een keer de verfkwast ter hand nemen om de achterzijde te verven.

Intussen heb ik ook een aantal mooie houten kistjes op de kop getikt. Ik heb in overmoed ook maar meteen 6 verschillende maten meegenomen! 😉 Het zijn open kistjes en ik wil graag dat er een plexiglazen voorkant aan komt. Maar een reddende engel ziet hier wel mogelijkheden in en zal binnenkort de maten eens gaan nemen. Bedoeling is om met scharnieren de plexiglas voorkanten flexibel te maken.

Nu begint eerdaags de moeilijke taak om uit te zoeken welk plaatje uit het kookboek het eerst aan de beurt komt. Ik heb een andere kleisoort gekozen voor het maken van de kok, de klei die ik voor de groenten heb gebruikt (en daarvan nog meer moet maken) is daarvoor niet geschikt.

Mijn interesse voor rommelmarkten is nu ook aangewakkerd en ik denk komende week maar eens een rommelmarkt te bezoeken op zoek te gaan naar grappige oude poppenhuisspullen (het hoeft niet allemaal nieuw te zijn!).voorraadpottenEen extra aantal wekflessen en voorraadpotten zou erg welkom zijn. Ook een trapje en emmers etc. worden een doel van mijn zoektocht.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram