Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 1 deel 5

Hobbyblog

De groenten en het fruit zijn wel heel bijzonder klein. Ik ben blij dat ik een beeld heb van HOE klein! Nu kan ik kennis gaan maken met de klei en zelf van alles maken.

Dus gisteravond maar eens een potje klei genomen die ik in huis had. Die had ik vorig jaar gekocht bij Pipoos om te gebruiken voor het vullen van malletjes van engeltjes (kerstcreaties) en van de 3 potjes A-Clay was er slechts 1 aangebroken. Potje klei nu dus maar gebruiken voor groeten en fruit. Jammer genoeg was de klei uitgedroogd, ook al zat het in een afgesloten plastic potje. In de hoop dat dat lot niet elk potje had getroffen brak ik de tweede aan. Gelukkig was deze soepel. En ik heb mini aardappels, zelfs aardappelschillen, broden en plakjes brood, croissantjes, een vis, andijvie en bloemkool geboetseerd.

Die liggen nu te drogen alvorens ik ze hun echte uiterlijk kan geven met verf.

groenten voor het poppenhuis

M.K. Peta

1-2-2013

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram