Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 1 deel 4

Hobbyblog

De zoektocht naar miniaturen is geslaagd. Ik heb foto´s gemaakt van de artikelen. Hier is het fornuisje dat ik geschikt vind voor het diorama dat me voor ogen staat. Het moet een nostalgisch geheel worden. Intussen denk ik al stiekem aan een door het heftig koken van de kok volgeklierderde keuken. 

fornuis

De verkoopster raadde aan om verlichting aan te brengen in een diorama, of in ieder geval in het oventje een rode gloed te laten schijnen (deurtje op een kier zetten).

Ze gaf een goeie tip hoe het goedkoop aangelegd kon worden. Maar het resultaat blijft een kastje met een snoer!

Ik wil geen snoer dat langs de muur of over een tafel loopt. Er schijnt wel iets mogelijk te zijn met cel-batterijen, maar die waren duur en snel op. Dus ik heb de vraag maar eens voorgelegd aan TDKK die tenslotte doet in ontwikkeling van elektronische artikelen. Net kreeg ik bericht dat er zeer wel iets mogelijk is. Hij komt er later op terug.

M.K. Peta

29-1-2013

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram