Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 1 deel 3

Hobbyblog

Het winkelen in Deventer was geslaagd. Ik had netjes een fototoestel en centimeter meegebracht om dingen vast te leggen als ik aan het twijfelen zou slaan en eerst elders wilde kijken wat daar mogelijk was. Het was niet nodig.

We kwamen om iets over 10 aan bij Het Behouden Huis in Deventer. Het Behouden Huis was niet gevestigd in een reguliere winkel, maar bevond zich in een woonhuis waarin een enthousiast echtpaar de bovenverdieping ingericht had als winkel. En mijn mond viel open van verbazing. Wat is er veel te krijgen(kopen) en je wordt er zo hebberig van. Samen met twee zussen zouden we een dagje Deventer doen. Zij hadden dit adres gevonden en gedrieën keken we onze ogen uit. Beide zussen hebben daar meteen inkopen gedaan. Zus 1 heeft al vaker met miniaturen gewerkt maar zus twee kreeg hier zeker inspiratie.

Om 12 uur liepen we voldaan weer de straat op. Naar Tiny’s miniaturen hoefden we niet meer te gaan, mevrouw Tiny was recent overleden. Het Behouden Huis staat ook op miniaturen / poppenhuizenbeurzen. Op 6 & 7 april in de Americahal in Apeldoorn.

Vandaag was geslaagd.

M.K. Peta

26-1-2013

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram