Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 1 deel 18

Hobbyblog

Stap voor stap kom ik verder. En het decoreren van het project Moezen en Compotes is aan de gang.

Ik had het idee dat ik ruim voldoende fruit had, dat valt toch weer erg tegen als je de flesjes, de pannen en de manden gaat vullen. Mijn hele voorraad is op.

Hier alvast wat foto´s van het tafeltje. Ik heb behalve het fruit, ook een snijplank en een mes gemaakt. De zakjes vanillesuiker en de vanillestokjes liggen op tafel. De geleisuiker is omgevallen en er is suiker gemorst op het kleed. Ook de aardappelzetmeel hoort hier niet te ontbreken.

Een lucifersdoosje naast het tafeltje geeft een indruk van de grootte van het project.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram