Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 1 deel 14

Hobbyblog

Het heeft even geduurd voor ik weer iets schrijf. Het internet lag er bijna twee weken uit, drukte daaromheen etc.

Maar intussen heb ik toch ook niet stil gezeten, alhoewel ik zou wensen dat ik meer tijd had (of gewoon neem!). De olieverf waarmee ik de kok was beginnen te verven was dan eindelijk droog. Voor het afwerken heb ik nu acrylverf gebruikt. Dat werkt veel sneller.

De kok is nu dus afgeschilderd en ziet er voor een eerste werkstuk leuk uit. Voor het vullen van het keukentje is echter meer nodig dan een kok. Dus op de miniaturenbeurs die onlangs in Apeldoorn was hebben we rondgestruind, op zoek naar andere leuke items. Wat een mooie spullen en werkstukken, en wat voel je je daar meteen een nitwit.

Wat een schrikken is dat toch. Elk klein onderdeel kost op zich niet veel, maar je moet er zoveel van hebben, dat het al snel weer de 100 euro nadert. Dus het leek me handig om rubber malletjes te kopen voor groente en brood. Ik heb ook FIMO klei gehaald en maak nu de leukste groenten. Appels, sinaasappel etc. kan ik zelf eenvoudig maken.En de eersten zijn gereed en gebakken.  Mooie heldere kleuren die meteen een helder effect geven aan zo´n keukentafereel.

M.K. Peta

koken-moezen-4koken-moezen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram