Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 1 deel 13

Hobbyblog

Bij de Stap voor Stap boekjes/bouwplaten zat ook een dekenkist bouwplaat. Deze heb ik in elkaar gezet en het resultaat is leuk. Voor de knopjes op de laden heb ik twee peperkorrels gebruikt. Eens kijken op rommelmarkten of Marktplaats naar nog meer Stap voor Stap werkboeken/bouwplaten.

Ik moet nu aan een keukentafel zien te komen. Zelf zagen gaat me nog iets te ver, moet er nog teveel voor aanschaffen. In het tweede weekend van april is er een miniaturenbeurs in Apeldoorn. Wellicht vind ik daar een leuke keukentafel en meteen wat lampen.

De verf van de koksbroek is eindelijk droog en ik hoop er deze week aan toe te komen om de kok verder te beschilderen. Maar geen olieverf meer! Al doende leert men!

Voor fruit, tenslotte maakt de kok in project 1 sausen en moezen, ga ik diverse kleuren fimo klei halen en experimenteren.

Hier ziet u de kookboek onderdelen in miniatuur. Hiervoor heb ik gezocht naar foto’s op het net en bladzijden uit het kookboek gescand. De omslag met rug en binnenkant van de kaft. En de inlage, deze heb ik in Word een aantal keer gekopieerd en uitgeprint. Met een paar stukjes karton en wat lijm heb ik straks een mooi Margriet Kookboekje voor op de keukentafel.

M.K. Peta
omslag-kookboek
kookboek-foto1dekenkist

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram