Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Koekjes bakken deel 1

Hobbyblog

We gaan koekjes bakken. Althans de kok uit dit project wordt aan het werk gezet. Ik heb nog een stevige wijnflesdoos en die lijkt me geschikt voor dit project.

Hier zie je het voorbeeld van de koekenbakker welke ik ga namaken. De doos is zwart van binnen en buiten, ik geef hem een blauwe kleur als ondergrond. Als de verf droog is leg ik een tegelvloer aan. De kok heeft een enorm hoog rek waarin hij de bakplaten neerzet om de koekjes te laten afkoelen. Hiervoor gebruik ik stukjes karton en beplak die met aluminiumfolie. De achterzijde van dit rek wil ik ook spiegelend maken zodat je de indruk hebt dat er heel veel koejes liggen.

Margreet K. Peta

 

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram