Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kikker zit als mens op bank

Hobbyblog

Afgelopen week zag ik op de MSN pagina een aantal filmpjes die door veel mensen bekeken waren. Er zitten vaak grappige tussen dus ik besloot eens te kijken.

Ik zag op een gegeven moment een opname van een kikker die als een mens op een bank zat. Beentjes buitenboord, rug recht en de armen omlaaghangend met de handen rustend op de dijbenen. De camera bewoog rond de kikker en op een gegeven moment zag ik iets in de rug. De camera gleed meteen weer terug naar de voorkant. Ik dacht nog, we zagen te veel! Maar een volgend filmpje leidde de aandacht af.

De volgende dag dacht ik opeens weer aan de kikker. Er klopte iets niet! Een dier dat zo zit, met rechte rug op het randje van de bank! Het was onwerkelijk. Zou hij er door iemand neergezet zijn, beentjes over de rand, armpjes in positie en hopen dat hij niet weg springt?

Of zou… waarom zagen we niet meer van de achterkant? Ik kreeg visioenen van dierenmishandeling alleen maar om faam op YouTube te krijgen!? Vandaag besluit ik er iets over te schrijven en duik nog even YouTube op. Waarschijnlijk zijn er meer vragen over gekomen, want er staat bij geschreven: geen lijm, geen pin, de kikker sprong even later weg en ging naar het water.

Kunnen we het geloven? Mogen we het geloven? Het blijft vreemd!

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram