Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Irish Stew deel 5

Hobbyblog

Natuurlijk mag de kok niet ontbreken. Ik moet er aan denken dat hij moet rondzweven. Er komt dus een haak uit zijn rug om te kunnen hangen. Langzaamaan bouw ik stukje voor stukje de kok op van klei. Voor de vorm van de handen moet ik rekening houden met de vork en de stamppot stamper. Ik heb niet eens een stamppot stamper. Die maak ik daarom van een stukje bloemdraad en enkele kralen.

Mijn haakje zit op een plek die niet overeenkomt met de zwaarte van beide zijden. Ik moet dus een kunstgreep doen en plaats een extra stukje draad die de kok meer in evenwicht brengt. Dat gaat goed komen. Nu weer drogen en dan de schort.

Intussen vraag ik me af of de kleuren van de kleding meer een slaapkamer uitstraling moeten krijgen. Een roze broek of zo… Nog maar een nachtje over slapen. Suggesties zijn welkom, maar dan wel op tijd. Als ik ga schilderen is het te laat voor veranderingen.

M.K. Peta

 

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram