Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Irish Stew deel 4

Hobbyblog

Het miniatuur bed is aangekomen. Inderdaad het kistje waar het diorama in komt is met het bed totaal gevuld. Dat moet dus anders. Ik zet het bed met het hoofdeinde tegen de achterzijde van het kistje. Dan bekijk ik hoe lang het bed mag zijn om in het kistje te passen en zet een lijn dwars door het bed.

Zo, dat gaat hem worden. Zonde van dit mooie bed, maar alles voor de kunst lees ik wel eens. Dus ik snijd het bed door de midden.

Het matrasje ondergaat hetzelfde lot. Dan maak ik nog een lakentje en deken en het bed is dan voorzien van alles wat nodig is.

Toch niet… je kunt de achterzijde wel van het bed afzagen, maar daarmee zijn direct de poten ook maar tot twee afgenomen. Geen stabiele situatie. Ik besluit om de achterzijde te laten ondersteunen door een stuk karton. Dat staat natuurlijk niet en ik beplak dit stuk met het zeil dat in het slaapkamertje ligt. Als je nu onder het bed kijkt lijkt het net of de vloer doorloopt en er geen sprake is van een steuntje.

Nog een verflaag op het houtwerk en als dat droog is een vernislaagje.

M.K. Peta

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram