Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Irish Stew deel 3

Hobbyblog

Het behang en het stukje gordijnstof matchen leuk bij elkaar. Als de kist een wit plafond krijgt, dan neem ik meteen de buitenste randen mee met  het verven.

Voor het gordijntje komt een plank die de gordijnrail mooi wegwerkt. Aangezien je dus geen raam ziet en geen gordijnrail, hoef ik me daar ook geen zorgen over te maken.

Ik maak een kastje waar de lampetkan op kan. Het is een eenvoudig bouwpakketje. De kast kleur ik bruin. Naast de lampetkan komt een handdoek, een schaaltje met zeep en een tandenborstel en tube tandpasta.

Het bed heb ik besteld op een site met miniaturen. Zo´n bed is wel erg vullend voor dit kleine kastje. Waarschijnlijk ga ik het dwars door de midden zagen. Dat zal wel een raar gezicht zijn een half bed, maar het is natuurlijk toch al een vreemd plaatje. Dat kan er vast nog wel bij. Kijken of het kan met de matras etc…

M.K. Peta

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram