Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Het is al weer even geleden

Hobbyblog

Het is zeker al weer even geleden dat ik een post geplaatst heb op deze site. U moet weten dat ik twee site heb waaraan ik werk en dingen deel.

Op deze website deel ik met u de dingen die ik maak, of doe. Op de andere alles over mijn boeken.

Nu heb ik het laatste jaar hard gewerkt aan mijn idee voor een mini-museum voor de diorama’s. Daarvoor had ik mij aangemeld bij Academie Zutphen. Deze bijeenkomsten om samen met een groep mensen te kijken naar mogelijkheden om een winkel/bedrijfje op te zetten waarheid zouden kunnen worden, zouden al in maart 2020 zijn. Maar u snapt het: corona. De datum werd september en daarna februari 2021. En op gepaste afstand van elkaar konden we toen starten. Mijn mini-museum idee zal meer iets worden van een mooie etalage, of expositie op een beschermde plek in museum of publieke locatie. Maar het is goed om te beseffen dat een eigen locatie veel te duur is en mij dagelijks werk zou bezorgen waarbij het dan nog de vraag zou zijn of ik financieel kiet zou spelen.

Mijn bevindingen zijn hieronder via de linkjes te lezen.

Expositieruimte

Tekeningen in het kookboek

Eindpresentatie

Margreet K. Peta

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram