Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Gezocht

Hobbyblog

Op zaterdag 26 mei 1990 zijn twee fictieve jongens enkele dagen vermist geweest in de Achterhoek. Destijds is er een grote zoektocht geweest waarbij ook de ME en honden zijn ingezet. Beiden zonder resultaat.  Nog steeds is het een raadsel wat er gebeurd is in de drie dagen dat zij weg waren. Een reconstructie van de gebeurtenissen die de jongens zich konden herinneren maakten de zaak nog onwaarschijnlijker.

Aangezien er destijds geen reden was om aan te nemen dat er anderen betrokken waren bij deze vermissing en de jongens, toen 10 en 11, het er redelijk goed van hadden afgebracht, heeft de politie het dossier destijds gesloten.

Er schijnt nu echter iemand op zoek te zijn naar de jongens. Bij het archief van De Stentor zijn kranten nagezocht op berichtgeving over deze vermissing. Mensen beginnen er plotseling weer over te praten. En vragen worden her en der gesteld.

Ook wij zijn nieuwsgierig naar hoe het nu met deze jongens gaat en zouden eens met hen in gesprek willen. Kent u een van deze jongens en kunt u ons in contact brengen met hen dan zouden we dat zeer op prijs stellen. Ook komen we graag in contact met de andere mensen die een zoektocht naar hen begonnen zijn. Graag horen we de reden van hun zoektocht.

De fictieve jongens die we zoeken zijn: Sander Spoelstra en Djim Beukemer. Op het moment van de vermissing woonden zij in Zutphen. Navraag leert dat ze beiden deze stad verlaten hebben.

Uw reactie kunt u sturen naar: info@pigontheattic.nl

eyes

 

 

N.B. Dit bericht is bedoeld als teaser voor een nieuw uit te brengen boek.

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram