Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Gevulde tomaat deel 1

Hobbyblog

Het nieuwe, kleine project is de gevulde tomaat. Zie de tekening zoals die in het kookboek staat.
Voor de tomaat neem ik een polystyreen bolletje en snijd daar een mond in. Een oud fotolijstje, waar geen glas meer in zit, voorzie ik van een bodem en hier ga ik het kleine project op maken. Op de pc zoek ik naar oude verpakkingsfoto’s. Deze verklein ik en maak daar een paar pakjes- en een blik tomatensoep van.

Een koperen ketel en een koperen handpomp kunnen mooi in dit diorama komen te staan. Natuurlijk komt er dan ook een emmer onder de pomp.

Ik ga de pan vullen met een gehaktmengsel, want dat lijkt me een mooie vulling voor de tomaat.

Margreet K. Peta

Ga naar het gastenboek om een reactie achter te laten.

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram