Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Gebak deel 3

Hobbyblog

Er moet natuurlijk ook een kok komen. Tenslotte is hij het grootste item op het kookboekplaatje. Buik vooruit. Een kwast in zijn rechterhand, een palet in zijn linker. Dan ook maar een paar kwasten maken. Een palet met verf en kleine bakjes voor het medium. Omdat alles wat op het plaatje staat moet kloppen met wat ik maak, bekijk ik de tekening aandachtig. Ik zie op de grond een aantal uitgeknepen verftubes. Ook ligt er een spatel en zo bekijk ik alle items. Van stukjes lolliestokjes maak ik tubes verf. Een palet van een stuk karton. Een paar kralen voor de mediumbakjes. En van klei de kok. Hij krijgt de gebruikelijke kleursetting van alle plaatjes.

M.K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram