Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Emoe op de weg

Hobbyblog

Nietsvermoedend rijd ik over de landweg. Door de vele bochten is niet te zien wat er voor me ligt dus ik heb mijn snelheid aangepast.

Dan opeens zie ik het grauwe, grijze vederpak van een Emoe voor me opduiken.

Netjes aan de linkerzijde wandelde op zijn dooie gemak een Emoe. Ik kan me voorstellen dat je je ogen niet kunt geloven als dat opeens voor je opduikt. Maar ik ken hem, hij hoort achter de omheining van het perceel aan de rechterzijde. Het is zeg maar de pitbull van het bedrijf. Wat te doen? Stoppen? Ergens aanbellen? Het is eigenlijk net zo gevaarlijk om daar te stoppen en uit te stappen als het ongemak dat de loslopende Emoe veroorzaakt.

Ik besluit nog iets rustiger te rijden en passeer de rustig wandelende Emoe. Ik kijk nog rond of ik ergens achter de ramen van de naastliggende woning een persoon zie, dan kon ik nog even toeteren. Maar ook daar is niets te zien.

Ga zo´n beest maar eens vangen!

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram