Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Eieren inmaken deel 9

Hobbyblog

De schuur die ik op de achtergrond situeer moet nog wel een schuurdeur krijgen. Hiervoor gebruik ik hetzelfde hout (ijscostokjes) als voor het kippenhok. Zo maak ik ook weer een eenheid van de diverse onderdelen. Naast de schuur komt een stapel stammetjes te liggen. De kok moet deze nog wel in bruikbare lengtes zagen. Alles is begin jaren 50, dus ik zorg voor een mooie ouderwetse zaag. In ieder geval wil ik het proberen en ik zoek wat materiaal bij elkaar. Ik moet zeggen dat het een heel grappige en redelijk realistische zaag is geworden. Van een gedroogd takje waar druiven aan zaten, maak ik met crèpepapieren  blaadjes een struik / kleine boom. Die kan mooi naast de schuur komen te staan.

M.K. Peta

 

 

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram