Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Eieren inmaken deel 5

Hobbyblog

Oké, het wordt dus een zeskantig schuurtje. Maar nou zou het leuk zijn als je wel iets op de vloer zou kunnen zien staan. Als ik de etagevloer zichtbaar wil laten moet ik er een kap opmaken die niet aansluit op de vloer.

Misschien is het wel leuk om er een soort van rieten kap op te maken. Nu maak ik het mezelf natuurlijk niet makkelijk en ik vraag me af hoe ik dat voor elkaar krijg.

Het wordt maar een klein stukje zichtbaar, omdat mijn diorama niet hoger is dan het glas toelaat. Ik vouw papier, buig, pas en meet, maar het heeft niet het gewenste resultaat. Dan besluit ik dat ik met flexibele delen aan de slag moet.

Ik plak delen golfkarton aan elkaar en het lijkt zowaar op een stukje kap. Hoe krijg ik daar nu riet op?

Eerst plak ik een plukje vast in de randopeningen. Dat lukt en is een mooie rand aan het worden. Maar de grote stukken plakken werkt niet.

Met naald en draad kan ik ze vastmaken en dat werkt geweldig. Vervolgens zit ik een hele middag met het hoofd in de zon het dak van riet voorzien. Ik weet niet of het later gaat lukken, maar een beetje scheren zou misschien nog moeten. Maar dat bekijk ik later wel.

M.K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram