Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Eieren inmaken deel 13

Hobbyblog

De kok heeft achter zich een mand vol met eieren staan. Ik had al heel wat eieren gemaakt van klei, maar heb er nog veel meer nodig. Nu voel ik me onderhand wel een eierboer. Oké, de eieren zijn gemaakt, maar waar haal ik nu een mand vandaan? Wachten op een miniaturenbeurs? Of toch maar zelf proberen? En voor dat laatste ben ik dan maar gegaan. Een paar probeersels verder heb ik dan toch iets eenvoudigs gemaakt. De eieren er in en klaar is kees. Een van de kippen heeft gekozen voor een nest op de grond en dat bevalt waarschijnlijk goed, er zijn genoeg eieren. Door al het geschreeuw van de kok vliegen een paar kippen snel uiteen.

M.K. Peta

 

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram