Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Een hol maken deel 6

Hobbyblog

Het is even geleden, maar het project een hol maken is bijna klaar.

Aangezien het project ten behoeve is van een foto voor deel drie van de trilogie die ik uitbreng was het ook van belang dat deel drie uiteindelijk bij John terecht zou komen. John gaat het verhaal redigeren. Deze kerstdagen heeft hij er voor uitgetrokken.

De elf Timothy woont bij de Witte Wieven in het hol. Ik heb de wieven van klei gemaakt en heb ze een doorzichtige rok gegeven. Ook hebben ze een bos weelderig rood haar. Er zijn twee wieven in het hol. De derde is (nog) niet gemaakt. Het zou te vol worden.

Nu de kamer van het hol klaar is moet het geheel in een kist of iets dergelijks. Die kan ik niet vinden en ik moet daar mijn gedachten nog eens over laten gaan.

Rond het hol wil ik graag zand aanbrengen zodat ook zichtbaar is dat het zich onder de grond bevindt. Er moet dus een goed plan voor komen.

Hier is de basis te zien.

M.K. Peta

 

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram