Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Een hol maken deel 1

Hobbyblog

Op dit moment ben ik bezig met het derde boek in de serie van de Witte Wieven. Na deel 1: Vermist in Zwiep, en deel 2: Agnes McDowell is het tijd om te kijken waar alle hoofdpersonen gebleven zijn en wat ze aan het doen zijn.

Dat is de opdracht die de elf Timothy krijgt van de Witte Wieven. Timothy, die al vier jaar bij de wieven in hun hol onder de Lochemse berg woont, moet daarvoor op pad. Hij komt in Lochem, Zutphen, Apeldoorn en misschien ook nog wel in ….

Voor de omslag van het boek moet ik straks een sfeerfoto maken. Aangezien het mij nog niet gelukt is om het echte hol te ontdekken (de ingangen zijn echt niet te vinden) maak ik maar een miniatuur hol. Als het lukt tenminste. Ik ga gewoon beginnen met ontdekken hoe ik dit kan maken. En al doende leert men.

M.K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram