Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

De Mammoet Jagers

Hobbyblog

Onlangs schreef ik een column over De Stam van de Holenbeer en hoe fijn het was om weer eens de tijd te nemen om een boek te lezen. Het boek had me geboeid en ik wilde de hele serie wel eens lezen. Het betreft de serie De Aardkinderen van Jean M. Auel.

Toen het eerste deel uit was ben ik meteen naar de bieb gegaan om deel twee, De Vallei van de Paarden te halen. Het heeft me niet teleurgesteld en ik keek dan ook uit naar deel drie, De Mammoet Jagers. Maar in de bieb bleken de beide boeken van dit deel uitgeleend. Jammer, dan maar een ander boek en ik koos voor Crisis van Robin Cook. Vreselijk spannend en terwijl manlief naar de OS keek zat ik diep in het boek naast hem.

Vandaag was het boek uit en besloot ik meteen naar de bieb te gaan voor deel 3 van Jean M. Auel. Ik wist dat 1 boek de 8ste en 1 de 18e ingeleverd moesten worden. Maar ik had het boek niet gereserveerd. Iets voor 14 uur liep ik naar binnen, leverde mijn boek in en liep naar de nis waarin de boeken staan van de auteurs die met een A beginnen. Op het schap voor de rijen lag het boek De Mammoet Jagers al op me te wachten. Zo neergelegd dat ik niet hoefde te zoeken. Met dat ik het oppak dank ik de voorzienigheid. Om 14.05 stond ik weer buiten. Dat worden weer uren leesplezier en met zondag een lange treinreis voor de boeg komt dat helemaal goed.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram