Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Continuing story

Hobbyblog

Opeens valt hij op, die meneer die ´s morgens vroeg in het donker langs het fietspad loopt met onder zijn arm een Nederlandse vlag aan een korte vlaggenmast.

Waarom loopt die man daar? Op dit tijdstip? Waar gaat hij heen met die vlag? Maar ik fiets door, ik moet naar mijn werk.

En weer zie ik hem, en ik word steeds nieuwsgieriger. Wat, waar, waarom? Dan zie ik op een keer als ik op de terugweg ben een groot bord in een weiland staan. Verkiezingen? Een vlag in top? Hé, denk ik, dat moet de vlag van de man zijn! Op het bord staat een verwijzing, de volgende keer kijken als ik aan die kant rijd.

Het blijkt om een tulpenkwekerij te gaan. Na het bord (en vlag) linksaf. Oké, mijn nieuwsgierigheid is gestild. Een week later zie ik opeens op de hoek van de weg een manshoge houten tulp tegen een boom staan. Deze ondernemer probeert echt de aandacht te trekken. Benieuwd wat het volgende is. En… als het weer een beetje meezit, neem ik de afslag op weg naar huis om eens van dichtbij te gaan kijken. Bosje tulpen voor thuis? http://www.ijsseltulp.nl/

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram