Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Clinic Nordic Walking

Hobbyblog

Vandaag was de langverwachte clinic en om 8.45 meldde ik me in Joppe.

Bekende plek voor mij want het verzamelpunt ligt naast de wijngaard waar ik wekelijks werk. Kan ik meteen de nieuwe etiketten afgeven.

Er zijn 7 nieuwe aanmeldingen en 1 persoon die al hard liep bij deze vereniging. Onder leiding krijgen we eerst een warming up en dan begint het walking.

We hebben prachtig weer, en het uurtje is zo voorbij. Wat gek dat je, wanneer je gaat nadenken, je ritme helemaal kwijt raakt tijdens het wandelen. Slepen met de stokken, knijpen als de stok voorwaarts is, iets grotere stap nemen, handen los als de stok weer achter is. Ook achterwaarts de armen strekken. Ik heb zelfs de neiging om over de stokken te struikelen. Komt goed!

Na afloop samen een bakkie doen en bespreken hoe we verder gaan.

Er komt een beginnerscursus en op 2 mensen na melden we ons aan. Volgende week weer aan de wandel!

M.K. Peta

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram