Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Cadeau

Hobbyblog

Brief aan de firma waar ik een kerstcadeau mocht uitzoeken voor een aantal toegewezen punten.

16 januari 2012.

L.S.

Wat leuk dat ik een cadeau mocht uitzoeken. Alleen, na gebruikmaking van de site, ben ik teleurgesteld  in de afwikkeling.
Ik had na lang zoeken een koffiezetapparaat besteld: 4950 punten. Daar kon een leuke pastaset bij en een boek. Leuk om er een boek bij te doen. Maar ik vond alleen een puzzelboekje van mijn gading en hield vervolgens een aantal punten over. Vooruit, laten we dan maar een goed doel steunen, dacht ik toen. Zo gezegd zo gedaan.
Maar wat bleek na een week!!! Als je een boek bestelt gaan al je andere bestellingen opeens verloren. Behalve de gift aan het goede doel!

Mijn puzzelboekje ontving ik redelijk snel. Voor de rest moest ik dus de hele procedure weer overdoen. Oké niets aan de hand zult u zeggen. Toch wel! Want in twee weken tijd was opeens het koffiezetapparaat 70 punten duurder geworden!?! Dat hield dus in dat ik op zoek moest naar een andere cadeau dan de pastaset. Ik hoef geen designer flessenopener, of wijnkoeler, dus wist ik niets anders te kiezen dan een pindabar voor vogels. In de hoop dat er met die lekkernij ooit een vogel mijn tuin gaat bezoeken (dat lukt al twee jaar niet). En weer hield ik punten over. (Die laat ik veilig maar even staan.)

De spullen arriveerden tenslotte en ik ging de volgende dag het koffiezetapparaat met schoon water eens doorspoelen. Hij begon te pruttelen en stroomde mooi door tot opeens mijn huis donker werd. Alle stoppen waren doorgeslagen. Ik moest de stekker uit het stopcontact halen anders wilde de aardlekschakelaar niet eens meer terug. Een ander stopcontact geprobeerd. Maar er gebeurde niets… tenminste niet met het koffiezetapparaat. De koelkast, diepvries en vaatwasser werkten nu niet meer. Ik heb met jullie contact opgenomen en heb het apparaat weer retour gezonden. En toen begon een grote radiostilte.

Dus nu vraag ik u, wat is de stand van zake? Kan ik binnenkort een kopje koffie drinken uit dit nieuwe apparaat, uitkijkend op de tuin met daar de pindabar, voor me het puzzelboekje…
Graag hoor ik van u, met vriendelijke groet.

M.K. Peta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram