Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Brand

Hobbyblog

Ik lag nog maar net op bed, het was 23 uur, toen ik verschillende brandweerauto´s hoorde langsgalmen. Nu horen we die eigenlijk altijd omdat we langs de rondweg wonen, maar het geluid bleef wel in de buurt.

Het bleek te gaan om een flinke brand die vanuit het slaapkamerraam was te zien.

Veel rook, en de vlammen sloegen boven het dak uit. Maar waar was dat nou? Tegen de nachtelijke hemel aan zagen we niet goed welk gebouw het nu was. Het blussen was al begonnen en we zijn maar gaan slapen.

´s Nachts kon ik niet blijven liggen, want ik hoestte zo erg dat ik er beroerd van werd en een ander uit de slaap aan het houden was. Dus om 00.30 uur ben ik maar eens op Twitter gaan kijken of er iets over de brand gemeld was. Volgens mij was iedereen aan het Twittervasten. Het was zoeken naar een berichtje. Men had het over een schuurbrand. Nu, een halve dag later, blijkt dus dat het om een flinke brand ging waarbij 10 huizen zijn ontruimd vanwege de grote rookontwikkeling. Niemand gewond, ook hond gered. Maar huis verwoest.

Maar het nachtelijke Twitteren leerde me dat ik er opeens 17 nieuwe volgers bij heb. Allemaal Engels (schrijvend). Waarom volgen die mij?

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram