Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Agnes en het monster 5

Hobbyblog

Ik had in mijn hoofd gezet dat ik het tableau op een oude spiegel wilde maken. Dus deze week ben ik door de stormwind en regen heen, de stad van hot naar haar afgelopen en heb bij de tweede kringloopzaak gevonden wat ik zocht.

Een spiegel in een koperen lijst. Deze heeft een goed formaat. Nu bekijken hoe ik dat ga inrichten.

Voor het water ga ik huishoudfolie gebruiken, het water is door al de bewegingen woelig en door het krinkelende effect van het plastic wil ik dat tot uiting brengen.

Voor de oever heb ik op mijn wandeltochten stenen gezocht en een paar sprietjes van het een en ander. Van tape en bloemendraad heb ik lisdodden (sigaren) gemaakt. Van groen papier heb ik de bladeren geknipt.

Ik ben begonnen met op het gedeelte waar de oever is, een stuk karton op het spiegelglas te lijmen.

M.K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram